Zakelijk deze villa huren

El Flamingo is een leisure business concept voor ondernemers. Samen met andere ondernemers of collega's buig je over diverse thema’s, terwijl je van de Spaanse zon geniet. Werk eens aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf gedurende een zakelijke vakantie. Profiteer van waardevolle relaties en kom thuis met hele nieuwe inzichten. Behaal betere resultaten met minder inspanning, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen! Wat is er nu idealer dan ondernemen in een pracht omgeving in een luxe villa voorzien van alle gemakken?

Het El Flamingo Business Concept

Bij El Flamingo nemen we graag alle zorgen uit handen en komen we met een plan op maat, ook als het gaat om bedrijfs kwesties. El Flamingo verzorgt het totaalpakket incl. vliegtickets, transfers, accommodatie, eten/drinken (wanneer gewenst), activiteiten naar keuze en een lezing/workshop door een Nederlandse topspreker. Je ontvangt een factuur op naam van je onderneming, zodat je de reis volledig kunt opvoeren als zakelijk kosten met een daarbij horende draaiboek.

Business activiteiten

Je kunt met een eigen gezelschap de villa huren, maar is het ook mogelijk om met een select gezelschap van ondernemers en executives te ondernemen onder de zon. Laat je inspireren door erkende sprekers en andere ondernemers van succesvolle concepten. Daarbij organiseren wij graag een brainstormsessie, georganiseerd en begeleid door een expert of verzorgen we bijvoorbeeld een bedrijfsactiviteit om de neuzen de juiste kant op te krijgen. We regelen bovendien diverse teambuilding activiteiten, zoals een geheel verzorgde boottrip naar Ibiza valt onder deze opties. Zie ook Arrangementen om ons gehele aanbod te bekijken.

Vrijetijdsactiviteiten

In de omgeving is er veel leuks te ontdekken. Het gezellige stadscentrum biedt vele restaurants aan, waar je van verse gerechtjes kunt genieten. Aan het strand kun je bovendien op een terras neerstrijken voor een goed glas wijn. Er zijn talloze activiteiten te vinden in Moraira en de omgeving. Van golf, wijnproeverijen, duiken, tennissen, quad-tochten: El Flamingo heeft de contacten om alles in een handomdraai voor jou te regelen. Zie ook Arrangementen om ons gehele aanbod te bekijken.

Overige services

Er zijn verschillende luxe services in en rondom de villa bij te boeken, zoals een kok, masseur, hostess of zelfs een haarstyliste.

Benieuwd geworden naar het huren van een zakelijke villa in Moraira?

HEB JIJ EEN VRAAG?

Geef ons een belletje

Wij zijn te bereiken op +316-460-777-74

Stuur ons een mailtje

Je kunt een mailtje sturen naar info@el-flamingo.com

Laat je vraag hier achter