LOCATIE

Ontdek zelf wat Moraira te bieden heeft.

MOOISTE MORAIRA

Moraira is een favoriete bestemming van vele ondernemers en levensgenieters. Het oude vissersplaatsje aan de Costa Blanca is een van de mooiste plekjes aan deze populaire kuststreek, waar je van 325 zonnige dagen per jaar geniet. De mooie kust van zandstranden biedt dan ook een fijne plek om hiervan te genieten. En dit is niet het enige pluspunt, het leuke aan Moraira is dat veel mensen hier nog van het platteland leven en ook de haven is nog gewoon in gebruik. Er is nog geen massatoerisme en dus ook geen ‘banana-boot’ die het pittoreske plaatsje verstoord. Ga jij dit sfeervolle plekje ervaren voordat het ontdekt wordt door de rest van de wereld?

CENTRUM MORAIRA

Ongeveer twintig straatjes vol restaurants, bars en winkels vullen het centrum van Moraira. De hoogste gebouwen zijn tot vijf verdiepingen hoog, wat de gemoedelijke sfeer ten goede doet. Bovendien zijn sommige wegen alleen ter voet te bewandelen en in de haven koop je naast de vissersbootjes, dagelijks verse vis. Deze kun je klaarmaken op de barbecue van de El Flamingo villa of wanneer je liever zelf geen vis klaarmaakt: kun je deze natuurlijk ook gewoon in één van de vele restaurant verorberen. De restaurants zijn over het algemeen van culinair hoog niveau.

ACTIVITEITEN OMGEVING

Aangezien er geen grote entertainment parken zijn door het gebrek aan toerisme, biedt voornamelijk het centrum en de wijde natuurlijke omgeving vermakelijke activiteiten om te ondernemen. Zo kun je ervoor kiezen om het water op te gaan (of juist erin te duiken), alle sportactiviteiten te ondernemen die je kunt bedenken of leuke uitstapjes te doen naar andere steden. Wat dacht je bijvoorbeeld van golfen op een van de vele golfbanen, traditionele wijnen proeven bij een wijnboer of een luxe boottocht naar Ibiza? El Flamingo neemt graag alle zorg uit handen, kijk ook bij Arrangementen wat voor activiteiten jij gaat doen in Moraira.

Wil jij Moraira ontdekken?

HEB JIJ EEN VRAAG?

Geef ons een belletje

Wij zijn te bereiken op +316-460-777-74

Stuur ons een mailtje

Je kunt een mailtje sturen naar info@el-flamingo.com

Laat je vraag hier achter