Golfen in Moraira

GOLFEN

Costa Blanca is een populaire vakantiebestemming als het om golfen gaat. In en rondom Moraira vind je dan ook ongeveer twintig golfbanen van negen tot achttien holes, ieder met zijn eigen specialiteiten. Zo zijn er golfbanen omringd door prachtige natuurgebieden, die beschikken over gezellige golfclub of die een schitterend uitzicht op zee bieden. El Flamingo heeft de twee beste voor je uitgezocht:

 

Club de Golf Ifach

Deze golfclub ligt officieel in Benissa, maar toch wordt het de ‘golfbaan van Moraira genoemd. De golfbaan is vernoemd naar de rots in Calpe, waar je tijdens het balletje slaan op uitkijkt. Het parcour telt 9 holes (PAR=30), waarbij het bovendien mogelijk is om een dubbel parcours af te leggen.

Club de Oliva Nova, Oliva

In een vallei vol palmbomen liggen de achttien holes (PAR72) banen van Club de Oliva Nova klaar om bespeeld te worden. Het parcours is een echte aanrader, omdat het zo ontworpen is dat water een grote rol speelt bij vijftien van de achttien holes. Verder staat Club de Oliva Nova bekend voor zijn goede technische baan, die bovendien oefenfaciliteiten aanbiedt. In de keuken van het clubhuis vind je diverse smakelijke gerechten.

La Sella Club de Golf, Denia

Met een spectaculair uitzicht over het natuurpark Montgó versla jij vast en zeker jouw persoonlijk record. Al sinds 1991 is dit een van de meest bekende golfbanen in de Costa Blanca. In 2009 is de club uitgebreid naar 27 banen (PAR72). Bovendien biedt het vele faciliteiten waarbij je profiteert van de laatste technologieën. Ook goed om te weten: er is een Nederlandse Caddy aanwezig.

Hieronder zie je een plattegrond van het parcours. Het Llebeig gebied beschikt over negen holes waarbij je bijna al je clubs moet gebruiken vanwege de gevarieerde en technische banen die hier liggen. De negen holes die volgen liggen in een vlakker gebied genaamd Gregal, hier speelt water een onderdeel van het spel. In het hoger gelegen gebied, Mestral, sla je jouw ballen in de natuur met een fantastisch uitzicht over het park.

Wil jij graag een golfarrangement tijdens jouw verblijf boeken? Tijdens het boekingsprocess krijg je een formulier te zien waarbij je jouw interesses eenvoudig kunt aanvinken. Wij nemen dan contact met je op om een persoonlijk plan op te maken.