Duiken Moraira

DUIKEN IN MORAIRA

Moraira biedt een fijne thuishaven om eens de Middellandse onderwaterwereld te ontdekken. De prachtige bergen gelegen aan de zee creëren namelijk diverse baaien die ieder een ideaal startpunt voor jouw onvergetelijke duiktocht zijn. Of je nu een starter bent of al een certificaat op zak hebt: iedere duiker zal blij verrast worden door wat de Middellandse zee hier te bieden heeft.

Veilig en professioneel op zee

Samen met een behulpzaam en professioneel team ga je er met een boot op uit. Als startende duiker is het mogelijk om je aan te melden voor een snelle cursus, waarbij je alle benodigde ervaring en kennis opdoet zodat je veilig en zelfverzekerd aan jouw eerste duik begint. De ervaren duiker krijgt professionele duikspullen, waarbij het duikteam je waar nodig helpt.

Wat ga je allemaal beleven?

Na een boottocht van ongeveer een half uur, is het tijd om het water in te gaan. Je kunt tot ongeveer 13-14 meter diepte duiken, waarbij je allerlei onderwater dieren tegenkomt. In de Middellandse zee kom je grotere vissen tegen, maar ook kleinere vissen in scholen. Ook heb je grote kans dat je een octopus of een Barracuda spot!

Tip: Neem een GoPro mee en film het duikavontuur: leuk voor op social media bijvoorbeeld. 😉

Wil jij een geheel verzorgde duiktrip boeken gedurende jouw verblijf in El Flamingo? Tijdens je online reservering geef je dit gemakkelijk aan via het formulier dat je te zien krijgt voordat je jouw boeking officieel maakt.