ARRANGEMENTEN

Van golfarrangementen en duiken, brainstormen en vergaderen tot aan kookworkshops en wijnproeven. Lees snel verder en voeg je favoriete activiteit toe bij je boeking.

WAT GA JIJ DOEN?

Wat ga jij tijdens jouw verblijf in El Flamingo beleven? Reserveer de villa voor de periode die jij wilt. Tijdens het boekingsproces geef je eenvoudig aan welke activiteiten jij het leukst vindt. Dan nemen wij later contact met je op om de details te bespreken.

op aanvraag

Wijnproeverij

Als je van natuur en traditionele Spaanse dorpjes houdt, moet je beslist een keertje in Jalon Valley geweest zijn. Met zijn vele rustieke en regionale olijf- en wijngaarden kan hier de echte voedsel- en wijn liefhebber zijn hartje ophalen.

op aanvraag

Duiken

Moraira biedt een fijne thuishaven om eens de Middellandse onderwaterwereld te ontdekken. De prachtige bergen gelegen aan de zee creëren namelijk diverse baaien die ieder een ideaal startpunt voor jouw onvergetelijke duiktocht zijn.

op aanvraag

Boottrip (o.a. naar Ibiza)

Wil jij eens voor die echte miljonairs beleving gaan voor een verrassend betaalbare prijs? Ontdek dan eens een andere stad op een wel heel bijzondere manier en boek een geheel verzorgde boottrip.

op aanvraag

Sportactiviteiten

De schoonste wateren en stranden van Europa lenen perfect voor diverse avontuurlijke watersporten, zoals duiken, zeilen, waterskiën en diepzeevissen. Verder vermaken klimmers en wandelaars zich in het prachtige berglandschap.

op aanvraag

Golfen

Costa Blanca is een populaire vakantiebestemming als het om golfen gaat. In en rondom Moraira vind je dan ook ongeveer twintig golfbanen van negen tot achttien holes, ieder met zijn eigen specialiteiten.

op aanvraag

Brainstorm

Samen met een expert buig je samen over diverse onderwerpen. Een ervaren brainstorm leider helpt jullie om eens buiten de bewandelde wegen te denken, om zo op de meest innovatieve en creatieve ideeën te komen.

op aanvraag

Kajakken

In Moraira schijnt de zon wel 300 dagen per jaar en de blauwe oceaan biedt, op die verfrissende cocktail na natuurlijk, de lekkerste verkoeling op zo’n zomerse dag. Dobberend op de golven aanschouw je adembenemende uitzichten.

op aanvraag

Teambuilding

Ben je op zoek naar een uniek uitje waar samenwerking en plezier centraal staan? El Flamingo organiseert graag de activiteit naar jouw wensen. Of je nu liever gaat voor echte hersenkrakers of uitdagende hindernissen.
Ben jij al enthousiast geworden?

HEB JIJ EEN VRAAG?

Geef ons een belletje

Wij zijn te bereiken op +316-460-777-74

Stuur ons een mailtje

Je kunt een mailtje sturen naar info@el-flamingo.com

Laat je vraag hier achter